Digimoto

Ett digitalt marknadsföringsverktyg

Digimoto gör det lätt att publicera ditt innehåll mot specifika målgrupper för din marknadskommunikation på sociala medier, i nyhetsbrev och e-postkampanjer. Allt kan planeras i förväg och sedan levereras vid önskat datum och klockslag. Det är lätt att följa upp med användarvänliga analysverktyg.

Sociala medier

Ange datum och tid för dina inlägg samt till vilka sociala mediekanaler du önskar att det skall publiceras på. Gör ett enda inlägg som når dina Facebook, Twitter, LinkedIn och Pinterest-sidor samtidigt och välj när det skall gå ut vid en specifik tidpunkt/datum

Se varje inlägg och se totalt engagemang; gillade, kommenterade och delade. Om en post har en bifogad länk, se hur många som använt den.

Ha uppsikt över tillväxten på dina sociala medier under den föregående veckan, månaden, kvartalet eller året. Avgör vilka kanaler som växer och vilka som behöver uppmärksamhet.

Kopiera och klistra in eller skriv in en länk i ditt inlägg och Digimoto kommer automatiskt förkorta den åt dig så att inlägget blir läsvänligt för målgruppen.

Skapa ditt önskade RSS-flöde som du vill använda och dela. Digimoto låter dig skapa dina egna listor av RSS-flöden och med ett klick så kan du dela, redigera och lägga in en kommentar innan du publicerar.

Gå direkt till Google Analytics utan att lämna Digimoto. Använd funktionaliteten i Google Analytics för att se hur användare hittar din hemsida via web, sociala medier eller mobil.

Engagemangsrapportering kommer visa alla inlägg som du skickat ut genom Digimoto under en specifik period, veckovis, månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Du kommer snabbt se vilka poster som blev mest gillade, kommenterade och delade, vilket ger dig möjlighet att använda den typ av post som fungerar bäst. Du kan också jämföra och se vilken kanal som fungerade bäst för ett inlägg som publicerades på flera kanaler.

Överblicka inläggens prestation, både organiska och köpta från Facebook, se respons direkt i verktyget.

E-postmarknadsföring

Med Digimotos integrerade sammanställare så kan du använda samma schemaläggare för din e-post och dina nyhetsbrev som du använder för dina sociala medier. Sammanställaren låter dig skapa egna mallar för design och innehåll till din e-postmarknadsföring.

Digimoto gör ett unikt skript för din hemsida som samlar in e-postadresser direkt till Digimoto för dina prenumeranter till nyhetsbrev eller blogginlägg. Har du fler än ett erbjudande på din hemsida så kan du enkelt skapa olika e-postlistor för olika erbjudanden.

Digimoto genererar en unik landningssida där prenumeranter kan fylla i ett formulär. Länken till landningssidan kan användas via alla sociala mediekanaler för att konvertera din trafik mer effektivt.

Importera en e-postlista från en annan genom att använda en CSV (comma separated variable) fil. Skriv över en befintlig eller lägg in en ny.

Skapa din e-post och dina nyhetsbrev genast och schemalägg dem att skickas ut senare. Du kan skapa så mycket e-post eller så många nyhetsbrev du behöver och ange ett specifikt datum och tid för utskick för att maximera målgruppens engagemang.

För varje e-post eller nyhetsbrev du skickat genereras en rapport där du kan se om inbäddade länkar har använts i mailet samt länkar till sociala medier.

Skapa så många mallar du behöver för din e-postmarknadföring och nyhetsbrev.

Lojalitetsapp för Mobil

Tillgänglig för alla enheter oavsett om man föredrar Android eller Apple. Man kan enkelt ladda hem appen från App store eller Play store.

Använd samma inlägg och schemalägg ditt erbjudande genom lojalitetsappen under en specifik period. Erbjudandet kommer endast vara tillgängligt mellan dessa datum.

Har du mer än ett lojalitetsprogram för din verksamhet? Inga problem, med Digimoto kan du skapa, publicera och övervaka flera program från samma konto.

Förse dina lojala kunder med en enkel kod som gör att de kan få tillgång till lojalitetsprogrammet genom deras mobila enheter. På så sätt så vet du vilka som får erbjudanden och att de är mer benägna att handla.

Prenumerera

Få kreativ inspiration och kunskap direkt i din brevlåda
BAS
47/ MÅN
BÖRJA HÄR
20 inlägg / mån
2 000 e-post / mån
kampanjer
gratis 30 dagar
AKTIV
79/ MÅN
BÖRJA HÄR
60 inlägg / mån
5 000 e-post / mån
kampanjer
gratis 30 dagar
PROFESSIONELL
179/ MÅN
BÖRJA HÄR
200 inlägg / mån
20 000 e-post / mån
kampanjer
gratis 30 dagar

Moms tillkommer och erbjudandena kan inte kombineras. Ordinarie paket kan närsomhelst avbrytas från och med nästkommande månad. Dvs vill man inte fortsätta efter provmånaden, ska avtalet sägas upp inom de 30 kostnadsfria dagarna. Vill man avbryta någon gång senare, sker betalning för den pågående månaden, men ej från och med nästkommande månad